top of page

Kedves Foglaló!

Az alábbi foglaló rendszerben tud időpontot foglalni. Az időpont kiválasztását követően mutassa be azt a kérdéskört, amiben a segítségemet kéri: Pl. mióta áll fent ez a helyzet, mit próbált már eddig tenni a megoldásért, ezen próbálkozásoknak milyen hatása volt/volt-e bármilyen hatása, mik (voltak) a helyzetben vagy jelenleg mik a domináns érzései/gondolatai.

 

Ugyancsak leírhatja, hogy mit vár a konzultációtól, mi lenne az a minimális változás, ami már segítséget jelentene Önnek, illetve leírhatja a korábbi tapasztalatait is. 

Írja meg nekem, hogy mikor van a munkaideje, azaz, hogy mikor lenne alkalmas a konzultáció. Illetve,  ha  bármi egyéb kérdése van a konzultációról, ezt is bátran fogalmazza meg!

 

A rendszer automatikusan lefoglalja az időpontot, azonban ennek tényleges megerősítését email-en keresztül tőlem fogja kapni. Amint beérkezik a foglalás, email-en keresztül megkeresem Önt az egyeztetés érdekében.

 

Előre is köszönöm a megkeresést! 

 

Minden jót kívánva, 

Claudia

Lemondási feltételek 

  1. A konzultációk kölcsönös bizalomra épülnek. Ezen okból kifolyólag a konzultációs óradíjat utólagosan is fizetheti átutalással. Ennek részleteit az első alkalommal lefixáljuk. 

  2. Az ülés lemondására, az időpont módosítására a foglalt időpont előtt 24 órával van lehetőség díjmentesen! Amennyiben az ülés lemondása, időpontjának módosítása nem történik meg a foglalt időpont előtt 24 órával, a szolgáltatás megtartottnak minősül és 100 % kifizetés szükséges. 

  3. Amennyiben a pszichológus nem jelenik meg az ülésen, a szolgáltatás díja nem kerül levonásra/vagy hiány nélkül visszafizetésre kerül a kliens számára. 

bottom of page